VUMC Vi4 & Pathology Studio

Image

THE SPACE

A small lab and office space were repurposed into two studio spaces, sharing one central recording hub. The larger space is used for Green Screen, as well as black curtain lectures, interviews and podcast setups. The smaller office space is used for a dedicated Lightboard recording space.

The lab and office space were changed minimally. A fa├žade was designed that serves the purpose of hiding all computers, wiring and light rigging, while making the user feel they are working in a purpose-built creative space.

THE CONTROL

The two studio spaces are centered around a custom designed control interface. The interface fosters efficient workflow and flexibility, and is also intuitive to use.

THE RESULTS

To learn more about the VUMC Vi4 studio, check out the studio’s website.